Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.

Zaj...... sklep. Polecam

Bardzo dobry sklep. Szybko, tanio i miło

Mega opcja. s7 edge w takej cenie? Zobaczyłem, Zamówiłem, Otrzymałem, Polecam!!!

Super ceny. Polecam

Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność

Doszedł mój wymarzony telefon C9 Pro. Telefon ma polskie menu, jest oryginalny. Zachwycona jestem obsługą sklepu. Polecam

Pełne zadowolenie. Telefon przyszedł nowy po 9 dniach

Telefon dostałam po 8 dniach, nowy i fabrycznie zamknięty. Miła obsługa, na pewno wrócę na kolejne zakupy

Przyjemne zakupy

Dobre produkty w dobrych cenach

Polecam zakupy w tym sklepie, super ceny i super obsługa

Dobre ceny, kupiłam S8 doszedł po 9 dniach. Polecam

Ten sklep spełnia marzenia. Wymarzony telefon w dobrej cenie w 8 dni.

Przyjemne zakupy. Konkurencyjne ceny

Niskie ceny, dobra obsługa

Polecam sklep. Szybka wysyłka

Polecam sklep. Szybka wysyłka

Polecam zakupy w tym sklepie

Świetny sklep. Jestem mega zadowolony z zakupów. Ceny mega atrakcyjne, telefon nowy. Paczka bardzo bezpiecznie zapakowana doszła po 9 dniach. Z czystym sumieniem polecam zakupy w tym sklepie. Ja na pewno wrócę po następne gadżety

Polecam. Zamówiłam S8 i przyszedł po 8 dniach, nowy, oryginalny, fabrycznie i bezpiecznie zapakowany.Następne zakupy to będzie Note 5 dla taty na 50 urodziny. Ten sklep spełnia marzenia, marzenie taty dzięki nim spełnię

Duży plus za cenę, sprzęt nowy, zaplombowany, mila obsługa, kontakt ze sprzedającym bez prezent, dłuższy (9 dni) czas realizacji w porównaniu z innymi ale za niższą cenę warto czekać. jestem bardzo zadowolona i na pewno tu wrócę

Troszkę czekałem za sprzętem, gdyż 8 dni jednak dzięki temu oszczędziłem prawie 200 zł. Paczka super spakowana do tego faktura VAT. Jestem zadowolony. Pozdrawiam

Uwaga!Świetny sklep. Jak kupować to tylko u nich. Polecam

Miła obsługa i bardzo niskie ceny - chyba najtaniej jakie znalazłam :)

Takich sklepów powinno być zdecydowanie więcej, mnie usatysfakcjonowali w 200%